Tuesday, 27 June 2017

This post is for the only one can make me forget (a bit) about my past.

Hello Nescafe,

Kalau awak tak tahu saya sedikit sedikit sudah semakin jatuh suka pada awak, inilah masanya untuk awak tahu. I don't like you, at first. Macam awak tahu. Im broken. Tetapi selepas mengenali awak sejak hujung 2015 dan sekarang hampir ke hujung 2017. Saya baru rasa awak buat saya sikit-sikit jauhkan diri dari kesedihan. Awak selalu kata "Saya tak akan dan tak nak ambil tahu pasal hal awak yang lepas sebab saya tak nak awak sedih." Saya belum kenal awak sepenuhnya tapi saya berterima kasih sebab awak memahami dan tak pernah paksa saya cerita hal-hal yang lepas. Ive seen you, broken too. Jadi kita sekufu dan cuba keluar dari kepompong dengan kasi orang lain peluang. Nice to know you. Im blessed. Sungguh. Untuk jatuh cinta dengan awak adalah satu benda yang saya tak pernah fikirkan dan sekarang ni, perkara ni asyik ada dalam kepala saya. Adakah betul apa yang saya buat ni? *you know why kan?* tapi bila lama lama saya rasa why not saya kasi awak peluang. Dan yang utama, kenapa saya tak kasi diri saya sendiri peluang? Kenapa nak bersedih sedangkan bahagia depan mata... gittewlah drama Melayu 😂 terima kasih untuk surprise ulang tahun saya. Ulang tahun, tahun ni paling saya dapat banyak hadiah. Alhamdulillah. Saya dapat jumpa awak. We spent time dari pukul 4 sampai pukul 1 pagi. Kita jalan2 kita sembang2 kita beli barang kita belanja each other kita berbuka sama2 kita gelak2. Im blessed, once again. 😊 walaupun awak plan lain dengan Maxek tapi atleast awak tetap datang dan kita spent time together. Lepastu kita naik motor next 2 days, kita tengok wayang kita makan2 kita jalan2 uptown. 😊 imma happy girl. Alhamdulillah. Kalau ini mensia-siakan, how I hope awak pergilah sekarang. 😊

Tuesday, 20 June 2017

Getar yang kamu berikan, masih seperti dulu. Saat aku melihat kamu. Puas aku halau getar ini, kenapa dia tak mahu pulang? Aku tidak marah, cuma aku tidak suka. Aku juga mahu ke depan seperti kamu yang meninggalkan aku seperti aku tak ada muka.